Ne strahujte, radujte se(likujte)!

Radujte se uvijek u Gospodinu! Da ponovim: radujte se! … Ne brinite se tjeskobno ni za što, već u svemu iznesite svoje potrebe Bogu prošnjom i molitvom, sve u zahvalnosti!

-Poslanica Filipljanima 4:4,6.


 Apostol Pavao nam dvaput u ovom odlomku govori da se radujemo. On urigira da se ne plašimo i da ne budemo tjeskobno zabrinuti ni u vezi čega, nego da molimo i damo hvalu Bogu u svemu – a ne nakon što je to sve gotovo.

Ako čekate da sve bude savršeno prije nego što se počnete radovati i zahvaljivati, neće vam biti baš zabavno. Jedan od načina da razvijemo duhovnu zrelost je da naučimo uživati u životu čak i usred teških okolnosti.

Živite život u punini Gospodnje radosti, bez obzira na trenutne okolnosti, pronađite nešto čemu ćete se radovati i zahvaljivati Gospodinu. Zahvaljujte mu što će vas izvesti i sve okrenuti na dobro po vas. Trebate naučiti ispoljavati radost od Gospodina koji živi u vama.

Odlučite da se nećete uzrujavati niti bojati, već ćete hvaliti i slaviti Boga, radujući se u Njemu uvijek i u svemu.

Joyce Meyer

Naša molitva je:”Oče, hvala ti što se raduješ nada mnom. Tvoja radost je moja snaga. Molim Te, pomozi mi da se uvijek i u svemu radujem Tvome sretnom ishodu, jer Ti izvodiš sve na dobro onima koji te ljube. U Isusovo Ime. Amen”. Božji Vam Blagoslov 🙂

Comments

comments