O nama

Kršćanstvo danas – kako je sve krenulo?

Kršćanstvo danas čini ekipa nanovo rođenih vjernika koji su se udružili u ovom projektu da bi smo razglasili Njegova djela i zauzeli medijski prostor za Kraljevstvo Božje. Vjerujemo da je Isus za nas umro, bio pokopan i da je treći dan uskrsnuo od mrtvih. Vjerujemo da je Biblija živa Božja Riječ dana svim ljudima i da je vrhovni autoritet vjere na zemlji.

Svaki od nas nosi svjedočanstvo o tome kako nam se život promijenio kada smo susreli Isusa i odlučili ga slijediti. Članovi smo i aktivno smo uključeni u lokalnu crkvu K.C.Riječ Života-Dubrovnik.
Svi mi volimo Gospodina i želimo mu služiti svim srcem što god treba i gdje treba.U našoj lokalnoj Crkvi smo već preuzeli neke odgovornosti i uživamo raditi za Gospodina, ali nismo stali samo na tome. Kao što je Kralj David rekao “…iz ljubavi prema Gospodinu dajem još…..”, takav stav srca imamo i mi.

 

kršćanstvo danas portal sa kršćanskim vijestima

U prosincu 2011. godine došli smo na ideju o pokretanju portala Kršćanstvo danas i odmah smo se zapalili te započeli s detaljnijim planiranjem. Nismo znali gotovo ništa o izradi web stranica pa smo gledali razne besplatne blogove i slične programe. Međutim ništa od toga nas nije zadovoljilo, odlučili smo sami učiti web dizajn. Posuđivali smo i kupovali razne knjige, gledali preko youtuba video lekcije.
Nakon brojnih neuspjeha, jer kada bi nešto izradili, shvatili bi da možemo bolje, jednostavnije ili kvalitetnije, sve bi krenuli iz početka.

I evo nas sada s vama na webu 🙂

Tko su osnivači i pokretači projekta?

Maro Pinčević,

za osobno svjedočanstvo klikni ovdje>>

Mato Čupić,

za osobno svjedočanstvo klikni ovdje>>

Valentina Barać

za osobno svjedočanstvo klikni ovdje>>

Tamara Jeljenić

za osobno svjedočanstvo klikni ovdje>>