Čapljina – Izvješće konferencije “Povratak kući”

Evanđeoska crkva Čapljina 02,03 i 04. ožujka je održala konferenciju pod nazivom “Povratak kući” s propovjednikom iz Engleske pastorom Jeffom Scaldwellom.

Važnost konferencije i zajedništva su prepoznali mnogi vjernici koji su se odazvali i doputovali iz Šibenika, Sarajeva, Mostara, Širokog Brijega, Gruda, Crne Gore, Korčule, Ploča, Dubrovnika i Čapljine.

Glavni fokus konferencije je bio da li stvarno vjerujemo da nas Bog, naš Otac nebeski ljubi te jesmo li utemeljeni i srcem učvršćeni u toj spoznaji ili to znamo samo kao informaciju, teoretski, iz glave? Puno se govorilo o povratku u odnos s Ocem i kako hodati u vjeri kao mala djeca.

Pastor Jeff je rekao da Bog mrzi grijeh zato što ruši odnos, Isus je došao da izgubljenu Božju dječicu(grešnike) vrati u osobni odnos s Ocem. Istaknuo je važnost Crkve kao sigurnog mjesta, te napomenuo da Bog neće okupiti svoju izgubljenu dječicu ako Crkva nije sigurno mjesto. Nakon žive, Božjom prisutnošću natopljene i dinamične propovijedi pune osobnih svjedočanstva pastor Jeff je služio u molitvi vjernicima koji su sve svoje terete i tjeskobne brige predali svome Ocu s djetinjim povjerenjem da će se Tatica koji ih ljubi pobrinuti za njih i sve izvesti na dobro.

Božje radosti, bratske ljubavi i gostoprimstva koje se brižno njeguje nije falilo.

Evanđeoska crkva Čapljina održava redovno Nedjeljno bogoslužje od 10h.  a više o radu Crkve i informacijama možete pronaći na www.evangelica.ba i facebook stranici.

Comments

comments