Novi zakon – Pobačene bebe se moraju sahraniti

Texas – Pobačene bebe nisu više medicinski otpad, već se moraju ispravno sahraniti. Novi zakon u Texasu je ostavio klinike za pobačaje bijesne i ogorčene. Od 19.12.2016g. klinikama za pobačaje više neće biti dozvoljeno da bacaju tijela abortiranih beba u odlagalište otpada. Unatoč njihovim snažnim protivljenjima i pokušajima da se zakon odbaci i ne provede, sada, umjesto da profitirju od tijela pobačenih beba, trebaju ih sahraniti ili kremirati, i te će troškove morati sami snositi.

Taj se zakon odnosi na bolnice i klinike za pobačaje, ali ne na žene koje kod kuće kemijskim preparatima abortiraju dijete ili dožive spontani pobačaj.

Zagovornici pobačaja su ljutito reagirali na finalizaciju zakona, koriste Twitter i ostale društvene mreže kako bi izrazili svoje ogorčenje na “Christo-facistsu”. Također su tvrdili da će žene, a ne klinike, morati platiti za ukop ili kremiranje.

“Novi zakon poštuje čovječnost svakog dijeteta i daje dostojanstvo koje on ili ona zaslužuje”, rekao je Kristan Hawkins, predsjednik “Students for Life of America” za “LifeSiteNews” i još dodaje: “Ne čudi što se industrija pobačaja odlučno protivi ovom zakonu. Oni bi radije prodali dijelove dijetetova tijela za novac, ili bi pronašli neki drugi nehumani način raspolaganja ostatcima. Nadamo se da će ovaj zakon pomoći da naš narod vidi humanost dijeta u maternici, i također pomoći ženama koje razmišljaju o pobačaju da vide svoje dijete kao jedinstveni dar. ”

Pobačene bebe
Foto: lifesitenews

Bog izričito zabranjuje oduzimanje života: “Ne ubij” ( Izlazak 20:13).

Nerođena djeca se tretiraju kao živa i sveta u Bibliji: “Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, Ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, Ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te”(Jeremija 1:5).

Djeca su dar od Gospodina (Psalam 127:3-5).

Comments

comments