Dokaz Sotonskog djela – Vještice potiču pobačaje

Vještice potiču pobačaje – St. Paul, Minnesota – 11. veljače 2017, tisuće boraca za život je izašlo na pro-life skup. S jedne strane grupa ljudi koja se bori za život, a s druge strane prosvjednici i crna čudovišta žedna krvi, koja svojom pojavom pokazuju da je pobačaj sotonsko djelo.

Što mi je zanimljivo i ironično na slici iznad, je znak koji prikazuje “vješalicu”, a dobro je poznato da su u prošlosti žene izvodile pobačaje vješalicom, gdje bi mnoge iskrvarile i umrle. Vješalicom žele prikazati vještice i žene koje rade pobačaj žrtvama, a ljude koji su za život krvnicima. Prave žrtve su pobačena djeca, njihove majke i te vještice koje je sve skupa sotona prevario da rade njegovo djelo.

Prvi znakVještice za reproduktivnu slobodu – koji je možda bolje pročitati “seksualnu slobodu”, koji pokazuje da vrednuju seksualnu slobodu iznad ljudskih života i prava na život.

Drugi znak – Pro-Life ‘alternativa činjenica – taj znak dokazuje da oni znaju vrlo malo o pro-life pokretu. Znakom žele implicirati da pro-lifersi vode brigu o ljudima samo prije nego što se rode, a ne nakon toga, što je daleko od istine. Da malo istraže, te vještice bi se iznenadile kada bi saznale da je pro-life organizacija koja širom zemlje nudi pristup zdravstvenoj skrbi, opremi za bebe, odjeću, tečaje za roditelje, vrtiće, kontinuirano obrazovanje, pa čak i smještaje za žene koje se suočavaju s neočekivanom trudnoćom.

Treći znakVješalica – oruđe za ubojstvo djece i žena.  Dr. Bernard Nathanson, koji je suosnivač “National Abortion Rights Action League (NARAL)” priznao je da su lagali o brojkama smrtnosti žena: “Tvrdili smo da je između pet i deset tisuća žena godišnje umrlo od nestručno obavljenog pobačaja. Stvarna brojka je bila bliže 200 do 300, a također se tvrdilo da je bilo milijun ilegalnih pobačaja godišnje u SAD-u, a stvarna brojka je blizu 200.000. Dakle, krivi smo za masivne obmane”.
(Što se tiče ilegalnog pobačaja, bivši direktor Planiranog roditeljstva Abby Johnson je izjavio da u slučaju da pobačaj ponovno postane ilegalan, tada Planirano roditeljstvo ima rezervni plan pod nazivom “pobačaj menadžment”, u kojem bi organizacija savjetovala žene kako da same prekinu trudnoću – besplatno.)

dijete
Foto: we can and abortion

Gledajte, da ne prezrete nijednoga od ovih malenih, jer vam kažem: “Anđeli njihovi na nebesima gledaju uvijek lice Oca mojega, koji je na nebesima”. (Evanđelje po Mateju 18:10)

Comments

comments