Knjiga Stvoreni za više – pronađi svrhu osobnog života

Knjiga Stvoreni za više napisana je za svakog onog tko želi, hoće i otvoren je da pronađe svoju svrhu u osobnom životu. Ona je prije svega namijenjena onima koji žele strpljivo i uporno kopati, tražiti i pronaći smisao kojeg Bog ima sa njima.

Razumijevanje smisla i svrhe nije u traženju osobnog ispunjenja ili ostvarenja već sve započinje s Bogom, koji je kreator našega postojanja. Bog za svakog od nas želi da rastemo u vjeri da bismo dostigli svoj puni potencijal. Do toga rasta potrebno je imati određenu strategiju kao i preuzeti potrebne korake ka zamišljenom cilju. Istina i strategije tj. koraci koje ćete pronaći u ovoj knjizi potaći ce vas na pozitivne korake i motivirati vas da idete dalje donoseći nove odluke i vjerujući da je Bog kadar i moćan učiniti i više od onog što ste zamislili.

-Ako si donio odluku da doneseš plod u svome životu kao i da rasteš u Kristu onda je ovo knjiga za tebe. Po uzoru na stih u Ivanu 15:16 pozvani smo da donesemo rod u svome životu. Naše sadašnje okolnosti, prepreke na našem životnom putu kao i naša prošlost ne mogu spriječiti ostvarenje svrhe koju Bog ima s našim životom. Prije svega dao nam je jedinstveni dar koji moramo otkriti moleći i tražeći Božju volju za svoj život. Ova knjiga će te ispuniti s nadom i vjerom potičući te da svoj fokus držiš na Božjoj riječi koja je naš pouzdani putokaz i oslonac u svim životnim okolnostima.

– Brajan Kinsi autor ovog djela dobro poznaje predmet o kome piše. U službu evanđeliste pozvan je sa svojih osamnaest godina. Od tada je imao priliku da objavljuje evanđelje na šest kontinenata a bio je i pastor u nekoliko drzava. Deset godina vjerno je služio u službi evanđeliste a od 2000 god. prihvatio je poziv pastora u Prvoj pentekostalnoj crkvi u Pensakoli (Florida). On je čest govornik na mnogim konferencijama širom svijeta a kao učitelj posvećen je službi za obuku novih vođa.Također on je član tima Džona Maksvela kao certificirani trener, učitelj i predavač.

Comments

comments