Konferencija – Čuvar brata svoga

Čuvar brata svoga – Čast i poštovanje, 18.-21. lipnja 2015., Boračko jezero (BiH)


 

ČUVAR  BRATA  SVOGA  6

ČAST  I  POŠTOVANJE

18. – 21. 6. 2015.

Boračko jezero kod Konjica u BiH

Draga braćo

Milost i mir od Boga, našeg Oca, i našeg jedinog Gospoda Isusa Krista neka je sa svima vama.

Radujemo se što vas možemo obavijestiti i pozvati na šestu konferenciju za braću  “Čuvar brata svoga” koja će se i ove godine održati u kampu Evanđeoske crkve u BiH na Boračkom jezeru kod Konjica.

U proteklih pet godina, na prijašnjim konferencijama, doživjeli smo velike Božje blagoslove i Njegovo moćno djelovanje u životima i srcima prisutnih muškaraca. U skladu s Božijom vizijom i planovima, vjerujemo da trebamo nastaviti s okupljanjima braće i ulaganjem u duhovnu izgradnju muškog dijela Kristovog Tijela iz naše regije.

Smatramo neizmjerno vrijednim i potrebnim da se kao Božji muškarci jednom godišnje okupimo i zajedno stanemo pred našeg Boga, i tako mu, ne samo riječima, već djelom  pokažemo da smo odlučni zajedno proslavljati njegovo sveto Ime,  zajedno vršiti Njegovu volju, širiti Njegovo Kraljevstvo i pokazati jedinstvo Kristovog Tijela u našoj regiji.

Tema konferencije bit će “Čast i poštovanje”. Vidimo kako Sveto Pismo jasno pokazuje da je načelo časti i poštovanja jedan od glavnih temelja božanskog života u Kristovom kraljevstvu. Isus Krist je ljubio Oca i iskazao mu čast i poštovanje do točke smrti na križu. Sam Bog kaže da On iskazuje čast onima koji Njemu iskazuju čast. Dobre ili loše posljedice zemaljskog života vezane su za ovo božansko načelo kroz zapovijed iskazivanja časti ocu i majci. Ukoliko netko želi biti ne samo spašen već čašćen i poštovan od Boga, mora proniknuti ovaj božanski princip, podložiti mu se, ispuniti se njime i živjeti na taj način. Čvrsto vjerujemo kako će Gospodin silno djelovati na sve nas kada se okupimo pred Njim spremni da nam dublje otkriva ove istine i da ih sprovodimo u djelo u čast Njemu i na slavu Njegovog imena.

Kao i prethodne godine konferencija će biti organizirana u pomalo vojnom stilu, odnosno, u sebi će uključivati zajedničko buđenje, okupljanje pred Gospodom, tjelovježbu i neke druge aktivnosti. Vjerujemo da niti jedna vojska, pa tako ni Kristova, ne može imati velike uspjehe ukoliko ne otkrije blagoslov, potencijal i nužnost primjene istinske discipline, a također i života časti i poštovanja  u osobnom i zajedničkom djelovanju.

Stoga pozivamo sve pastire i braću da ohrabre Božje muškarce u svojim zajednicama i gradovima da dođu na ovaj, za Tijelo Kristovo u regiji, veoma važan skup.

Važne informacije:

Šesta konferencija “Čuvar brata svoga” 18.-21. 6. 2015. Boračko jezero kod Konjica, Kamp Evanđeoske crkve u BiH  Emek Beraka

 – Prijava:   obavezna prijava do 5. 6. 2014. Za prijavu klikni OVDJE.

    Smještaj: Dio braće bit će smješten u sobama objekata kampa, dok će ostali biti smješteni u šatorima. Dio šatora postavit će organizatori, a jedan broj braće donijet će svoje. Bez obzira na smještaj, braća trebaju sa sobom ponijeti posteljinu i pokrivač, odnosno vreću za spavanje. Starija će braća imati prednost noćenja u sobama, dok će mlađa braća boraviti u šatorima.

– Registracija: registracija počinje u četvrtak, 19. 6. od 16.00 sati

– Kotizacija: 30 EU (plaća se prilikom registracije)

 Kontakt telefoni:

+387 61277404  Zoran Pavić (BiH)

+381606312910  Miroslav Radovanović (Srbija, Makedonija, Crna Gora)

+385 921662858 Oliver Buljat (Hrvatska)

+38631814391 Steve Telzerow (Slovenija)

Organizacijski odbor ČBS            

                     cuvar brata svogaFoto: epc.hr

 

IZVOR: www.epc.hr

 

Comments

comments