Kršćanski internet radio “Radio Sion”

Odnedavno je pokrenut kršćanski internet radio – “Radio Sion” za područje naše regije. Iako nam internet danas omogućuje pristup brojnim kršćanskim sadržajima, propovijedima, glazbi i drugim medijima činjenica je da na području naše regije nedostaje medij koji stvara kršćanski sadržaj i širi Radosnu vijest. 

Upravo je nedostatak kršćanskog medija na našim područjima bio motiv za pokretanje kršćanskog internet radija. Obzirom da se većina informacija preselila na internet bilo da su u pitanju filmovi, vijesti ili glazba istu tendenciju ima i radio. 

Radio Sion je kršćanski internet radio koji program emitira svaki dan 24 sata i trenutno je u pokusnoj fazi. Ono što za sada možete čuti na radiju Sion je puno suvremene kršćanske glazbe poznatih izvođača kao što su: Chris Tomlin, Jeremy Camp, Hillsong, Casting Crowns, Darlene Zschech, Michael W. Smith, Jars of Cay, Jesus Culture, Kutless, Amy Grant i brojnih drugih.

Također na radiju se emitira i nekoliko emisija kao što su Dnevna mana – dnevna propovijed u trajanju od 20-ak minuta, Biblija izvor života, Biblijski odgovori na ljudska pitanja, Fokus, Zanimljivosti iz Biblije, Spasenje danas i Slušaonica u kojoj možete saznati porijeklo poznatih kršćanskih pjesama.

Radio Sion možete slušati:

  • putem aplikacije Radio Sion koju možete preuzeti na Google play trgovini
  • na našoj web stranici Kršćanstvo danas preko playera koji je postavljen u zaglavlju
  • te na svim pametnim telefonima preko aplikacije TuneIn.

 

Projekt radia Sion pokrenut je u nadi da će biti na blagoslov svim kršćanima na području Hrvatske i okolnih zemalja, ali i da će donijeti radosnu vijest nespašenima.

Blagoslovljeno slušanje

 

Comments

comments